Kim de Vries Fotografie genomineerd

Op 16 januari zijn de nominaties bekendgemaakt van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto & Film Award 2017. Kim de Vries Fotografie uit Uitgeest is genomineerd in de categorie Bruidskinderen. Uit een aantal van bijna 2.000 inzendingen koos de internationale jury 80 foto’s en 5 films die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto & Film Award 2017. De BFFA wordt dit jaar voor de 13e keer op rij georganiseerd. In de 8 fotocategorieën zijn telkens 10 foto’s genomineerd. In de filmcategorie zijn 5 films genomineerd. Alle genomineerde bruidsfoto’s en -films zijn te vinden op www.bffa.nl.
Met het bepalen van de genomineerden van de Bruidsfoto & Film Award 2017 is de race nu echt van start gegaan. Tot 13 mei kunnen aanstaande bruidsparen en collega-beeldmakers hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s en -films via www.bffa.nl.
Op maandag 22 mei worden de winnaars van de publieksprijs en vakprijs bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2017.