Kiezers uitgenodigd op Kiezersfestival van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

In aanloop naar de waterschapsverkiezingen organiseert Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier op 8 maart het Kiezersfestival 2023. In een festivalachtige ambiance ontmoeten kiezers de 16 partijen en gaan de partijen met elkaar in debat over de toekomst van ons water. Hierin staan vragen van kiezers centraal. Kiezers uit Noord-Holland boven het Noordzeekanaal inclusief Texel kunnen hierbij aanwezig zijn.

Het Kiezersfestival is een avondvullend programma. Kiezers kunnen de partijen en kandidaten ontmoeten en met hen in gesprek gaan. Vervolgens gaan partijen in het bijzijn van zo’n 150 kiezers met elkaar in debat. Na afloop van het debat is er nog tijd om na te praten. Dit alles in een festivalachtige sfeer met entertainment. Dijkgraaf Remco Bosma: ,,Het belooft een mooie avond te worden, echt anders dan anders. Water leeft! Dit is een uitgelezen kans om de partijen te ontmoeten en te horen waar ze voor staan op die onderwerpen die zo belangrijk zijn voor de toekomst van ons water.’’

Meld je aan

Het Kiezersfestival is gratis maar aanmelden is nodig, omdat het aantal plaatsen beperkt is. Aanmelden kan via www.hhnk.nl/kiezersfestival. Het Kiezersfestival 2023 vindt plaats op 8 maart in het hoofdkantoor van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier aan het Stationsplein 136 in Heerhugowaard. De avond begint om 19.00 uur en eindigt om 22.30 uur. (Foto: HHNK)