Kies je favoriete tompouce bij De Roset

Castricum – De vaste klanten van patisserie De Roset weten het: januari is de maand van de tompouce! Het bakkersteam staat een maand lang extra vroeg op om deze lekkernij te bereiden in maar liefst tien varianten.

Vrijwel iedereen kent de tompouce, een echter klassieker die al vele decennia lang torenhoge verkoopcijfers scoort. We eten de roomtompouce eigenlijk bij elke feestelijke gelegenheid en regelmatig zijn er bijzondere varianten op bedacht. Na de decemberdrukte komt De Roset steevast met een aantal bijzondere creaties op de proppen. Dit jaar zijn het is er een tompouce tiramisu, een tompouce cookie dough en een versie met banaan en chocolade. En wat te denken van bosvruchten, café latte of pavlova? Ook een Zwitserse tompouce, een variant met slagroom en caramel en de monchou-versie zijn verkrijgbaar. En voor wie het gewoon liever bij het oude houdt, ook de gewone roze tompouce met banketbakkersroom ligt natuurlijk in de vitrines. Vince Spijkerman: ,,Het is een traditie die al door de familie Kuilman is gestart, daarna door de familie Langeveld werd overgenomen en nu doen wij het inmiddels ook al een aantal jaren. Zelf vind ik de tompouce ook wel het lekkerste gebakje!’’ Alle varianten hebben dezelfde prijs, maar elke week is er eentje extra voordelig. (Foto: aangeleverd)