KidsVakantieCocktail niet meer weg te denken in zomervakantie

Castricum – Ook komende zomer coördineren Natalie en Anne-Marie weer de KidsVakantieCocktail (KVC), een sportief activiteitenprogramma voor kinderen in Castricum, Akersloot en Limmen. De vriendinnen doen dit inmiddels al bijna tien jaar met veel succes.

Anne-Marie: ,,Toen Welzijn Castricum de KidsVakantieCocktail begon, was dat vanuit de gedachte om kinderen die niet op vakantie gaan toch leuke, sportieve activiteiten te laten doen in de zomervakantie.’’ Natalie: ,,Sinds wij het project in handen hebben, is het erg gegroeid, waardoor je bijna niet op vakantie wilt gaan. Natuurlijk deden onze kinderen ook jaarlijks mee, daar kennen wij het zelf ook van. Ze hebben toen verschillende activiteiten uitgeprobeerd van basketbal tot mountainbiken, spel de kluis, knutselen en techniek. Ze vonden het altijd geweldig.’’

Jaarlijks benaderen Natalie en Anne-Marie dertig clubs en verenigingen met het verzoek om mee te doen. Nieuw is dit jaar de Bushcraftman, een speciale kinderactiviteit in de bossen onder leiding van Vincent Gerits. Maak je zelf deel uit van een club of vereniging die nog niet mee doet, maar lijkt het je wel leuk om een kinderactiviteit aan te bieden? Neem dan via kvc.castricum@gmail.com contact op met Natalie en Anne-Marie.

Op de foto:
Coördinatoren Natalie en Anne-Marie met Vincent, de Bushcraftman. (Foto: Nico Lute)