Kids in Concert vraagt uw aandacht!

Castricum – Op 18 juni vindt ‘Kids in Concert’ plaats: twee optredens met zo’n vijfhonderd leerlingen van basisscholen en brugklassen uit de gemeente Castricum. De grote hal van sporthal De Bloemen zal dan zijn omgetoverd tot een geweldig theater waar het spektakel zal plaatsvinden. De opbrengst van de kaartverkoop en mogelijke sponsorinkomsten komen ten goede aan de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (taaislijmziekte).

Door Aart Tóth

De presentatie van het festijn is in handen van Nienke van den Berg. Zangeres Patricia van Haastrecht zorgt samen met de Shenk Entertainment-begeleidingsband voor een vette show. Het geheel wordt gedirigeerd Rolien Eikelenboom, waarbij de choreografie in handen is van clubMariz. Belangstellenden kunnen vanaf 1 mei plaatsbewijzen aanschaffen via www.kidsinconcert.nl en die online betalen. Er zijn twee concerten, te weten om 13.00 en 19.00 uur. Zorg dus niet voor teleurstellingen en bestel snel na 1 mei.

Financiering

Ondanks dat de organisatoren voornamelijk vrijwilligers zijn, zijn er natuurlijk kosten voor de inhuur van apparatuur en dergelijke. Hiervoor financiën bijeen brengen blijkt een behoorlijke klus, waarbij elke bijdrage welkom is. Alles wat na betaling van de kosten overblijft, is voor de NCFS. Die stichting doet er alles aan kinderen met een taaislijmziekte zo goed mogelijk te begeleiden en onderzoek naar medicijnen ervoor mogelijk te maken. Zowel particulieren als ondernemingen in de regio Castricum roepen we dan ook op een bijdrage over te maken aan de Stichting Kids in Concert via NL61RABO0349777659. De stichting is ANBI-geregistreerd, dus fiscaal aantrekkelijk. Doe mee!

Oefenen

Intussen zijn de bijna vijfhonderd leerlingen van de basisscholen en brugklassers flink aan het oefenen en zijn er zelfs, samen met het NCFS, projecten van gemaakt op middelbare scholen. Maar ook basisschoolleerlingen zijn volop bezig, zoals op bijgaande foto bij basisschool Helmgras te zien is. Dus graag tot ziens op 18 juni! (Foto: Aart Tóth)