Kerststukjes Stormvogels

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden, de kerststukjes bij KV Stormvogels.

Ieder jaar worden er door leden kerststukjes gemaakt, onder professionele begeleiding. Deze kersstukjes worden dan de volgende dag door de jeugdleden verkocht aan de deuren in Uitgeest (een deel van De Koog en het Oude Dorp). Ook de Kerstman helpt een handje mee met zijn grote bakfiets.

Het is altijd een gezellige activiteit voor jong en oud!!

Wilt u ook een kerststukje kopen en daarmee de jeugd van KV Stormvogels steunen, dat kan. De kerststukjes kosten 8 euro per stuk. Voor twee stukjes betaalt u slechts 15 euro.

• U kunt het kerststukje zelf uitzoeken op de vrijdagavond 9 december, vanaf 20.30 uur in de kantine van KV Stormvogels. De kantine is gevestigd aan de Niesvenstraat 14 op Sportpark de Koog.

• Als u in Uitgeest woont, kunt u ook een kerststukje bestellen via e-mail of per telefoon. Dan wordt het kerststukje op zaterdag 10 december (eventueel op afgesproken tijd) bij u thuis bezorgd. E-mailadres: stormvogels.uitgeest@knkv.nl. Telefoon: 0251-320035.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nanette Oldenburger, telefoon 0251-320035 of per mail, stormvogels.uitgeest@knkv.nl.