Kerstgerechten met impact bij De Oude Keuken

Castricum – Kerstmis 2020 wordt onvergetelijk. Dat vraagt om speciale gerechten, zoals een viergangenmenu met onder meer zalmtartaar of geitenroomkaas met vijgen en een verrukkelijke hertenstoof. Of de High Tea Christmas Special van De Oude Keuken, met smaakvolle zoete en hartige hapjes. Om thuis van te genieten.

Nu ook online bestellen

De Oude Keuken mag dan dicht zijn, binnen wordt keihard gewerkt om de dienstverlening te verbeteren en leerling-medewerkers een opleidingsplek te blijven bieden. Zo ging op 3 december de webshop live, waarmee online bestellen en betalen mogelijk is. Desgewenst kunnen de Kerstmis-bestellingen worden thuisbezorgd.

Coronasurvival

Als sociale onderneming doet De Oude Keuken er alles aan om de coronatijd door te komen. Wekelijks wisselende afhaalmaaltijden, verzorging van bedrijfslunches en koffie en thee to-go voor wandelaars die even willen doorwarmen. De leerling-medewerkers maken zelf speciale koekjes en koffies en in december is er een kleurplatenwedstrijd voor kinderen. Iedereen is ook in deze tijd bijzonder welkom! Kijk op www.deoudekeuken.net voor uitgebreide informatie. (Foto: aangeleverd)