Kerstfair in De Hoep

Op zondag 16 december luidt PWN Bezoekerscentrum De Hoep in Castricum de kersttijd in met een gezellige kleinschalige kerstfair. Op deze markt, die in het tentoonstellingsgedeelte plaatsvindt, zijn diverse duurzame kerstcadeautjes als sieraden, schoonheidsproducten, accessoires, kerstgroen, keramiek, chocolade en kers(t)verse stollen te koop. Ook kunnen bezoekers een kop warme chocolademelk of een glaasje glühwein drinken of genieten van winterse lekkernijen. En hoe leuk is het om een selfie te maken met de kerstman?

Voor kinderen valt er natuurlijk ook van alles te beleven. De boswachter vertelt hoe dieren in het winterseizoen overleven en kinderen kunnen meedoen aan een winterse speurtocht, kerstversiering knutselen, of een kerstkaars of kerstboom vilten. In de filmzaal wordt een mooie kerstfilm vertoont: Kerstmis, een feest van sterren.

De kerstfair duurt van 11.00 uur tot 15.00 uur en is gratis toegankelijk. Wel wordt voor sommige knutselactiviteiten een kleine vergoeding gevraagd. Kijk voor meer informatie op www.pwn.nl/eropuit.