Kersteditie Superzaterdag bij Kindervreugd

Op zaterdag 17 december organiseert speeltuinvereniging Kindervreugd Uitgeest weer een vermakelijke superzaterdag. Het thema is deze keer Kerst. Liefst drie leuke kinderactiviteiten staan op deze dag op het programma. Tussendoor wordt er een lekkere kerstlunch geserveerd. Om 10.00 uur begint men met een creatieve kerstworkshop. Daarna volgen nog een gezellige kerstbingo en spetterende Santa’s Christmas Party.

Onder begeleiding van Wilma Rodenburg maken de kinderen tijdens de workshop beschilderde en beplakte kerstbakjes waar je van alles in kan zetten. Aansluitend (11.00 uur) zijn er te gekke prijzen te winnen tijdens de kerstbingo. Ondertussen wordt er achter de schermen een lekkere kerstlunch klaargezet. Als iedereen is uitgegeten gaan de kinderen rond 13.00 uur nog even swingen en springen tijdens Santa’s Christmas Party. De speeltuindj’s maken er samen met de lichteffecten, lasers, rookmachines, bellenblaas en kerstmuziek een geweldig feest van.

Vooraf inschrijven

Kinderen die het leuk vinden om bij deze speciale kerstsuperzaterdag aanwezig te zijn moeten vooraf worden opgegeven. Dit kan via www.inschrijven.speeltuinuitgeest.nl. Aanmelden is mogelijk van donderdag 8 tot donderdag 15 december 17.00 uur. Kun je niet bij alle activiteiten zijn? Dat is niet erg. Het is uiteraard ook mogelijk om later aan te schuiven. Geeft dit dan even aan bij het inschrijven.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de speeltuin, www.speeltuinuitgeest.nl.