Kerst met Connection in Dorpskerk Castricum

Op 24 december zal het gospelkoor Connection zingen in een prachtige kerstdienst inde sfeervolle Dorpskerk te Castricum. De viering begint om 23.00 uur.

Kerst in een sfeer zoals het koor een aantal weken geleden in de Koogerkerk in Zuid-Scharwoude ten gehore heeft gebracht. Het combo zorgde voor een goede en sfeervolle begeleiding. Ademloos luisterde het publiek naar de rustige a capella nummers om dan weer heerlijk mee te klappen met de uptime swingende nummers. ,,De afwisseling in de liedjes maakt het juist zo mooi’’, aldus een bezoekster. ,,Ik houd van nummers die kracht uitstralen en lekker swingen, muziek waar je energie van krijgt.’’

Al vanaf dezomer is Connection aan het repeteren voor het kerstrepertoire. Voor de koorleden is het al lang niet meer bijzonder om in zomerse kledij het kerstrepertoire in te studeren.

Ga luisteren en geniet van de muziek en voor wie zin heeft om mee te zingen; ga eens langs op de repetitieavonden en luister en ervaar wat zingen je kan brengen. Connection heeft nog wat vacatures bij de tenoren en de alten. Voor meer informatie over het koor zie www.connection-hetkoor.nl. (Foto: aangeleverd)