Kerst in de Pancratius door Theater Bonhoeffer

Castricum – Op woensdag 18 december om 20.00 uur is er weer een origineel en eigentijds Kerstspel van Theater Bonhoeffer in de St. Pancratiuskerk.

Het Kerstspel speelt zich af in de moderne tijd. Het verhaal begint met een meisje dat voor haar verjaardag een kerst-escaperoom cadeau krijgt. Aan het begin is iedereen vrolijk en heeft er zin in. Maar als ze een tijdje in de escaperoom zitten, wordt hun vriendschap op de proef gesteld en staan hen lastige opdrachten te wachten. Bij elke opdracht die ze moeten oplossen, wordt hun kennis over het kerstverhaal getest. In de loop van het verhaal ontdekken ze dat ze minder weten van het kerstverhaal dan ze van tevoren dachten. Vooral als de tijd begint op te raken, lopen de frustraties hoog op. Weten ze uiteindelijk toch nog te ontsnappen?

Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. Er wordt een deurcollecte gehouden voor het Noodfonds.

De voorstelling is tevens te zien op zaterdag 14 december op het Nielenplein in Heemskerk, op vrijdag 20 december in het Bonhoeffercollge en dinsdag 24 december in Theater Dorpshuis De Vermaning in Krommenie. Kijk voor meer informatie op: www.theaterbonhoeffer.nl. (Foto: aangeleverd)