Kerkuilkinderen bezorgen ouderen een glimlach

Het jaar loopt ten einde. De kinderen van De Kerkuil hebben genoten van de kerstmusical en het kerstdiner. Samen is er hard gewerkt om 2018 warm af te sluiten. Er zijn kerstkaartjes en kerststukjes gemaakt voor het thuisfront. Er zijn kaartjes en stukjes gemaakt en bezorgd bij onbekenden. Bij ouderen en dorpsgenoten die de leerlingen willen laten weten, dat er aan ze gedacht wordt, want Kerst viert men ‘samen’.
Zo zijn er twee grote pakketten kaarten naar het Ouderenfonds gestuurd. Iedere bewoner van de Cameren heeft een zelfgemaakt kaartje in zijn bus ontvangen en ook in de appartementen zijn kaarten bezorgd. De kinderen van De Kerkuil hebben persoonlijk de kaarten en kerststukjes aan Pastoor Olling overhandigd. Samen met de Caritas-engelen zorgt hij dat alle extra kerststukjes en nog eens 80 kaarten een goed thuis krijgen.

Als dank hebben de kinderen van groep 8 een kijkje mogen nemen met pastoor Olling in de RK Corneliuskerk, waar met man en macht wordt gewerkt aan het herstel na de brand. (Foto: aangeleverd)