Kennismaken met een sport via JouwSportPas

Castricum – De JeugdSportPas (JSP) en de VolwassenenSportPas (VSP) heten vanaf nu JouwSportPas. De regels blijven hetzelfde: een sport uitkiezen, inschrijven en vervolgens voor € 5,- vier keer meedoen bij een vereniging of sportorganisatie. Een uitgelezen kans voor jeugd en volwassenen om vrijblijvend kennis te maken met een sport naar keuze. Inschrijven voor blok 1 van schooljaar 2019-2020 kan tot en met 17 oktober via de website van Team Sportservice Kennemerland. Verderop dit schooljaar volgen blok 2 en blok 3.

Jeugd Zal ik talent hebben voor breakdance of badminton? Wat doe je nou precies bij reddingszwemmen, fitmix of dancehall? Past schermen of schaatsen bij mij? Voorbeelden van vragen waar je antwoord op kunt krijgen als je meedoet met JouwSportPas. Kinderen uit groep 1 t/m 8 die in de gemeente Castricum of Heemskerk wonen of naar school gaan, kunnen voor € 5,- (doorgaans) vier lessen volgen bij een vereniging of sportorganisatie naar keuze. Dit is zonder verdere verplichtingen. Er kan ingeschreven worden voor hierboven genoemde sporten, maar ook voor judo, tennis, voetbal, dansen, schaken, handbal, squash, weerbaarheidstraining en heel veel meer.

Volwassenen Ook volwassenen uit de gemeenten Castricum en Heemskerk hebben de mogelijkheid kennis te maken met verschillende sporten via JouwSportPas. Door vier keer mee te trainen voor slechts € 5,- kom je niet direct voor hoge kosten te staan, zoals voor kleding en materiaal of contributie. Elk blok is er een ruime keuze aan sporten, zoals zumba, hardlopen, schaatsen, biljarten, badminton, karate, mountainbiken, sport voor 60+ en veel meer.

Inschrijven Ga naar www.teamsportservice.nl/kennemerland en klik op de groene JouwSportPas-button. Hier staat het volledige aanbod en meer informatie over deelname. Inschrijven voor het eerste blok kan tot en met 17 oktober. De lessen starten eind oktober. (Foto: Pixabay)