Kennismaken met een sport via JouwSportPas

Castricum/Heemskerk – Ben jij of je gezinslid op zoek naar een nieuwe sport of sportvereniging? Of vind je het leuk om meer te sporten? Schrijf je dan nu in voor JouwSportPas (JSP) blok 2. Kies een sport uit, schrijf je in en doe vervolgens een aantal keer mee bij een vereniging of sportorganisatie. Een uitgelezen kans om vrijblijvend kennis te maken met een sport naar keuze. Inschrijven voor JSP blok 2 kan tot en met 10 februari via de website www.noordhollandactief.nl.

Iedereen die in de gemeente Castricum of Heemskerk woont of naar school gaat, kan gratis of voor maximaal € 5,50 drie of vier lessen volgen bij één van de deelnemende verenigingen. Met JSP kun je ontdekken welke sport er bij jou past. Je komt niet direct voor hoge kosten te staan, zoals voor kleding, materiaal en contributie. Lid worden van de vereniging na de kennismaking mag natuurlijk wel.

Sporten voor jong en oud

JSP blok 2 staat in het teken van balsport, wintersport, racketsport en denksport. Er is aanbod voor kinderen, jongeren en volwassen. De jeugd kan kennis maken met rugby, handbal, badminton, voetbal, volleybal, waterpolo, korfbal en schaken. Volwassenen met biljart, badminton, rugby, walking handbal en G-handbal. In de maand mei volgt blok 3 met andere leuke sporten.

Inschrijven

Op www.noordhollandactief.nl vind je het volledige aanbod en meer informatie over deelname. Inschrijven voor het tweede blok kan tot en met 10 februari. De kennismaking bij de vereniging vindt plaats tussen 13 februari en 19 maart. (Foto: Team Sportservice Kennemerland)