Kennismaken met een sport via JouwSportPas

Castricum / Heemskerk – Met JouwSportPas (JSP) kunnen basisschoolkinderen en volwassenen vrijblijvend kennis maken met een sport naar keuze. Het werkt als volgt: een sport uitkiezen, inschrijven, €5,- betalen via iDeal en vervolgens vier keer meedoen bij een vereniging of sportorganisatie. Elk schooljaar zijn er drie blokken om aan mee te doen. Inschrijven voor het eerste blok kan tot 10 oktober via de website van Team Sportservice Kennemerland.

Kinderen die talent hebben voor basketbal, breakdance of judo, kunnen zich aanmelden. Maar ook als ze benieuwd zijn wat je leert bij selfdefence, de reddingsbrigade of scouting, zijn ze welkom. En wat te denken van wekelijks dansen, zwemmen of hockeyen? Ze kunnen het allemaal ontdekken met JouwSportPas! Team Sportservice Kennemerland biedt samen met verenigingen en sportorganisaties kinderen uit groep 1 t/m 8 uit de gemeenten Castricum en Heemskerk de mogelijkheid om kennis te maken met een sport, zonder verdere verplichtingen. Er kan onder andere ingeschreven worden voor de hierboven genoemde sporten, maar ook voor kleutergym, waterpolo, volleybal, voetbal, jeugdkickboksen en meer.

Volwassenen

Ook volwassenen hebben met JouwSportPas de mogelijkheid kennis te maken met verschillende sporten. Iedereen van 18 jaar en ouder die in de gemeenten Castricum of Heemskerk woont kan voor slechts € 5,- vier keer meedoen zonder verdere verplichtingen. Je komt dus niet direct voor hoge kosten te staan, zoals voor kleding, materiaal en contributie. Elk blok is er een gevarieerde keuze aan sporten, zoals Zumba®, badminton, schermen, hiphop, mountainbiken en meer.

Inschrijven

Op www.teamsportservice.nl/kennemerland staat de link naar de JSP website. Inschrijven voor het eerste blok kan tot en met 9 oktober. De lessen starten na de herfstvakantie. (Foto: Team Sportservice Kennemerland)