Kennisbank heeft vacature voor (vrijwillig) juridisch adviseur

Castricum – De Kennisbank kijkt uit naar een juridisch adviseur die op vrijwillige basis een aantal keren per jaar vrijwilligersorganisaties in Castricum en omgeving wil bijstaan bij vragen op het terrein van aansprakelijkheid en hoe men zich kan wapenen tegen risico’s op dit terrein. Het betreft kortdurende advisering, die de vrijwilligersorganisaties een steuntje in de rug geven.

Van de Kennisbank maken zo’n vijftien deskundigen deel uit, afkomstig uit het bedrijfsleven en van het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Castricum. Zij staan klaar om vrijwilligersorganisaties kosteloos te ondersteunen bij vragen en knelpunten met als doel organisaties te versterken. Hulp kan onder meer gegeven worden bij: website bouwen en onderhouden, computervraagstukken, vragen rond veiligheid en bouwvraagstukken, maar ook kan het gaan om het vinden, behouden en begeleiden van vrijwilligers, het ontwikkelen van vrijwilligersbeleid en voor het zoeken naar gelden/fondsen voor projecten.

Informatie

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Irene Zijlstra van het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Castricum aan de Geesterduinweg 5. Het telefoonnummer is 0251 656562. Belangstellenden kunnen ook een bericht naar i.zijlstra@welzijncastricum.nl sturen. (Afbeelding: Pixabay)