Kennemer Loopgroep heeft plaats voor trainers

Regio – Het gaat goed met de Kennemer Loopgroep! De lopers en trainers zijn heel erg blij dat ze na maanden weer in groepsverband mogen hardlopen. Het enthousiasme spat er dan ook van af en er wordt volop genoten van het hardlopen in het prachtige duingebied.

De Kennemer Loopgroep is een recreatieve hardloopvereniging die bestaat sinds 1986. De vereniging heeft 160 leden die zijn onderverdeeld in vijf groepen van verschillende niveaus. De groepen worden begeleid door gediplomeerde trainers en trainsters. Gezondheid en gezelligheid spelen een belangrijke rol bij de Kennemer Loopgroep. Op een verantwoorde manier hardlopen draagt bij aan een gezonde levenswijze. De Kennemer Loopgroep zorgt ervoor dat in een gezellige omgeving elke loper op zijn eigen niveau kan presteren.

Tweehonderd leden

De groep wil graag uitgroeien naar ongeveer tweehonderd leden en daarom is er plaats voor twee gediplomeerde hardlooptrainers. Als trainer bij de Kennemer Loopgroep weet je op een enthousiaste manier het beste uit de lopers van jouw groep te halen. Vind je het leuk om jouw ervaring en passie voor het hardlopen te delen met anderen? Meld je dan aan! Ook hardlopers die het al (een beetje) ‘kunnen’ zijn van harte welkom in één van de groepen. Loop je regelmatig hard maar vaak alleen en misschien steeds hetzelfde rondje? Kom dan meetrainen bij de Kennemer Loopgroep. Het enthousiasme van de lopers en de trainers werkt erg motiverend!

Heb je geen of heel weinig loopervaring en zou je graag willen beginnen met hardlopen? Dan moet je nog even wachten. In het voorjaar van 2022 start weer een beginnersgroep. Daarvoor kun je je natuurlijk ook nu al inschrijven. Bij de Kennemer Loopgroep train je twee keer in de week en de trainingen zijn zeer afwisselend. In het duingebied van Heemskerk krijg je de mooiste plekken in de omgeving te zien. Er wordt getraind op zondagochtend van 08.30 tot 09.45 uur en op woensdagavond van 19.00 tot 20.15 uur vanaf parkeerplaats Geversduin. In de winter starten de avondtrainingen vanaf het skicentrum in Heemskerk.

Neem contact op met Miriam via ledenadministratie@kennemerloopgroep.nl of kijk op www.kennemerloopgroep.nl voor meer informatie. (Foto: aangeleverd)