Kennemer Duincampings voorlopig gesloten

Castricum – Bij de Kennemer Duincampings volgen ze de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Ze volgen de adviezen van het RIVM en de GGD op en houden zich strikt aan de richtlijnen en maatregels die worden afgekondigd.

De overheid stuurt aan op het voorkomen dat veel mensen bij elkaar in de buurt verblijven om de kans op overdracht van het virus te verkleinen. Er wordt voorzien dat bij openstelling de sanitairgebouwen kritische verblijfpunten zijn. De hygiëne in het sanitair is met de grote hoeveelheid mensen die komen kamperen, in de huidige situatie niet te garanderen. Daarom zullen de campings en alle faciliteiten tenminste tot en met 6 april gesloten blijven. Er zullen geen evenementen plaatsvinden.

Maatregelen
Kennemer Duincampings neemt maatregelen op het gebied van hygiëne, zo worden er extra schoonmaakrondes ingelast, wast het personeel uitgebreid de handen en worden items die veel worden aangeraakt, zoals deurkrukken, extra ontsmet.

Contact met de receptie willen ze tot een minimum beperken. Daarom gaat de receptie op slot. De campings zijn telefonisch of via e-mail te bereiken.

Bezoekers wordt gevraagd de aanbevolen anderhalve meter afstand te bewaren bij contact met de medewerkers.

Annuleren en omboeken
Om boekingen met een aankomst tot en met 19 april te annuleren kan er via de mail contact opgenomen worden met de receptie om het verblijf om te boeken naar een later moment in het kampeerseizoen. Vermeld daarbij het reserveringsnummer en de gewenste periode. Daarnaast hanteren ze de Recronvoorwaarden. Wie een annuleringsverzekering heeft wordt aangeraden met hen contact op te nemen. 

De situatie wordt iedere dag geëvalueerd waarna de juiste maatregelen genomen zullen worden. (Foto: Kennemer Duincamping Geversduin op Facebook)