Keeper Jesse Glorie kopt Limmen naar 1-1 tegen Alliance ’22

Limmen – Op een ongezellig kunstgrasveld aan de rand van een snelweg moest Limmen zich zondag revancheren voor de 0-1-nederlaag die de ploeg op eigen veld leed tegen Alliance ’22. Heer en meester waren ze in het eerste halfuur, zonder echt tot grote kansen te komen. Na vijf keer op rij verliezen gooide de trainer alles op de versterkte verdediging. Een mooie voorzet van Jacco belandde bij Nino Peemen. Zijn harde schot ging rakelings over. Even later werd Nino aangetikt in het strafschopgebied. Björn legde aan en miste de pingel. Limmen bleef veel sterker en vlak voor rust regende het kansen. Het bleef echter 0-0 en keeper Jesse had drie keer de bal in handen gehad.

Tweede helft

Na de rust een handsbal van Björn, die bestraft werd met een vrije trap. De kopbal die er op volgde, belandde achter Jesse in het net. Onbegrijpelijk maar waar. Eén aanval, één doelpunt. Ook dat is voetbal. Limmen zette alles op alles en kreeg kansen uit schermutselingen. Met kunst en vliegwerk wist Alliance de nul te houden. Tomeloze inzet van de Haarlemmers werd bijna beloond na vijf nederlagen op rij. In de laatste minuut gaf scheidsrechter Petitjean Limmen een corner. De naar voren gekomen Jesse Glorie kopte zijn tweede doelpunt van het seizoen binnen en bespaarde Limmen een onverdiende nederlaag. Er werd niet meer afgetrapt. Dat doet Limmen komend weekend weer uit tegen Bergen. (Foto: Unsplash)