Kabouterkunstenaars laten van zich horen

Castricum – Vorige week stond er een foto in deze krant van een kabouterkunstwerk bij Kijk-Uit met de vraag of de maker daarvan zich wilde melden. Daarop kwam de volgende leuke reactie binnen:

Beste Krantenmeneer, Ik hoorde van onze Duindwergendorp-architecten dat u ze zoekt. Na overleg hebben we met zijn allen besloten hun identiteit niet prijs te geven. Dit vanwege het in stand houden van de magie die het Duindwergendorp voor eenieder uitstraalt. We zijn een klein groepje duinkabouters die genieten van de blijdschap die we zien bij de passerende mensen en kinderen. Sommige kinderen waren zelfs zo lief om soep voor ons te maken, en dit bleek een gat in de markt. Vandaar dat we een soepfabriek neergezet hebben. Bij het horen van ons heerlijke Duindwergendorp, waar we sinds kort wonen, hebben familieleden besloten ook deze kant op te komen. Dus de Duindwergdorp-architecten zijn alweer druk bezig met de uitbreidingen. Bedankt voor uw belangstelling en we hopen nog lang in uw duingebied te mogen wonen.

Vriendelijk puntmuts,

Louter de Kabouter

Namens alle bewonderaars wens ik de creatieve kabouters nog veel succes en Kijk Uit naar hun nieuwe kunstwerkjes in ons mooie Castricumse bos! (Tekst en foto: Hans Boot)