Kaartverkoop Reünie 100 jaar Vitesse’22 gestart

Castricum – Na jarenlange voorbereiding en de onzekerheden door de pandemie is het nu eindelijk zover. Het jubileumprogramma van Vitesse’22 is definitief en de kaartverkoop van de feestweekenden van de eeuw is gestart.

Op alle toegangswegen naar Castricum hangen inmiddels grote doeken, waarop de data en website van het 100-jarig jubileum prijken. Eén van de hoogtepunten van de festiviteiten is de grote reünie op zaterdag 7 mei. Deze vindt plaats in een grote met terras in het midden. De tent komt op het F-veld van sportpark de Puikman te staan. De reünie is niet alleen voor (oud)voetballers, leiders, vrijwilligers en mensen die op welke manier dan ook betrokken zijn (geweest) bij Vitesse’22. Ook de soft-/honkballers van de Red Stars en alle voetballende dames vanaf de periode van DVC zijn welkom.

Wat kunt u verwachten?

Bezoekers betalen 35 euro en kunnen hiervoor tussen 15.30 en 21.00 uur genieten van hapjes, drankjes en een maaltijd. Diverse plaatselijke ondernemers zullen hiervoor zorgen. Ook het gebruik van garderobe en toiletten is inbegrepen. Voor de muzikale omlijsting zorgt DJ Meester Moeilijk (foto boven) die, zoals dat hoort bij een reünie, van alle markten thuis is. Hij deed veel ervaring op bij grote feesten en festivals. Natuurlijk mag ook een optreden van De Skulpers bij deze jubileumreünie niet ontbreken.

Shanty- en Zeemanskoor De Skulpers. (Foto: aangeleverd)

Kaarten

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.100jaarvitesse22.nl (kijkt u daar meteen even naar alle foto’s, misschien herkent u zichzelf wel!). Ook is er een fysieke kaartverkoop (ook voor de feestavond van 14 mei) op zondag 1 mei tussen 12.00 en 14.00 uur in de kantine van Vitesse’22. Hier kunt u met cashgeld of met pin betalen. U kunt aansluitend meteen kijken bij Vitesse’22 1, dat die dag een thuiswedstrijd speelt en nog volop verwikkeld is in de strijd om het kampioenschap!

Op de foto

Natuurlijk is het leuk om zoveel mogelijk (oud)bekenden tegen te komen, dus trommel iedereen op die u kent om ook te komen. Als zij dit ook doen, staat u straks misschien weer met uw complete oude team op de foto! Er is gezorgd voor een extra fietsenstalling aan de voorkant van het sportpark en voor de bezoekers die met de auto komen is er een speciaal parkeerterrein geregeld dat tegen De Puikman is gelegen. Let op: dit evenement is enkel te bezoeken vanaf 18 jaar en ouder.