Kaartverkoop ‘Kids in Concert’ in volle gang

Castricum – De kaartverkoop voor ‘Kids in Concert’ is in volle gang. De tweede editie van dit unieke concert gaat plaatsvinden op zaterdag 24 juni. Via www.kidsinconcert.nl kunnen kaarten à 12 euro worden aangeschaft. Ongeveer twee derde van de duizend beschikbare kaarten is al verkocht, dus wacht niet te lang om teleurstellingen te voorkomen.

Net als vorig jaar wordt sporthal De Bloemen voor dit evenement omgebouwd tot een heus theater. Ruim vierhonderd basisschoolleerlingen en brugklassers van scholen uit Castricum, Limmen, Akersloot, Uitgeest en Heiloo zullen op 24 juni van zich laten horen. Ze zingen popnummers van jaren terug, maar brengen ook recent uitgebracht werk ten gehore. Er is slechts één voorstelling, die begint om 19.00 uur. De presentatie ligt in handen van zangeres/presentatrice Nienke van den Berg en Rolien Eikelenboom dirigeert het koor. Een professionele begeleidingsband van Shenk Entertainment begeleidt het geheel en natuurlijk zorgen de dansers van clubMariz voor wervelende acts, waarbij je niet stil kunt blijven zitten.

De opbrengst van ‘Kids in Concert’ is bestemd voor de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting. Deze organisatie zet zich in voor de ontwikkeling van medicijnen voor kinderen met de taaislijmziekte. Niet alleen geld uit de kaartverkoop, maar ook een deel van het beschikbare sponsorgeld is voor dit doel bestemd. De stichting die het concert organiseert, heeft de ANBI-status. Dit houdt in dat sponsors hun giften mogen aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Op www.kidsinconcert.nl kunnen sponsors een keuze maken uit diverse mogelijkheden. Vorig jaar was ‘Kids in Concert’ een groot succes en ook voor dit jaar zijn de verwachtingen hooggespannen. Onze tip: ga je met meerdere personen naar het concert, schaf de kaarten dan in één aankoop aan. Zo bespaar je op de administratiekosten. (Archieffoto: Aart Tóth)