Kaartverkoop intocht Sinterklaas van start

Komende vrijdag start alweer de verkoop van de kaartjes voor het welkomstfeest in de kerk bij de intocht van Sinterklaas op zaterdag 17 november in Castricum. Vanwege de te verwachte drukte is het zaak dat u er snel bij bent.

In Castricum is het inmiddels een traditie dat Sinterklaas na de intocht aankomt in de Pancratiuskerk waar hem een groot welkomstfeest wordt aangeboden. Het feest is een echt feest met veel muziek en dans en alles wordt in beeld gebracht op grote schermen met een complete lichtshow. Omdat in het verleden de kerk te vol werd en toeschouwers niet naar binnen mochten heeft de organisatie twee jaar geleden besloten om twee shows achter elkaar te geven. Dit bleek een heel groot succes en in de voorverkoop vlogen de kaartjes al de deur uit. Inmiddels is het succes van de formule ook buiten Castricum al bekend en menigeen heeft zijn weg naar de intocht in Castricum al gevonden.

Bij het eerste feest gaat na afloop iedereen direct de kerk uit en bij het tweede feest is er nog een half uur extra, waarbij kinderen Sinterklaas een handje kunnen geven en/of met hem op de foto mogen gaan, terwijl er door de Pieten nog gedanst wordt waar de kinderen aan mee kunnen doen.

Voor slechts 1 euro, ouder en kind hebben elk een kaartje nodig,  gaan de kaartjes komende vrijdag al in de voorverkoop. Vrijdag 2 en zaterdag 3 november zijn de kaartjes van 13.00 tot 15.00 uur te koop op Geesterduin voor Blue World en een week later is het restant verkrijgbaar op vrijdag 9 en zaterdag 10 november bij Club Mariz aan de Dorpsstraat, wederom van 13.00 tot 15.00 uur.