Juf Ylona duikt in zee voor KIKA

,,Het begon tijdens een training bij het NTI NLP instituut in Limmen. Mijn medecursisten gingen voor de training de zee in, een frisse duik, een goed begin van de dag. Ik was nieuwsgierig naar deze ervaring en ging met hen mee.” Aan het woord is Ylona van der Stel die zich inzet voor KiKa die geld inzamelt voor meer onderzoek naar kinderkanker.

,,In juni fiets ik voor de tweede keer duizend km in Noord Italië. Ik doe mee met een zesdaagse fietstocht, Giro di KiKa. Als leerkracht bij basisschool Het Kleurenorkest werk ik dagelijks met kinderen. Een kind hoort te spelen, een kind hoort niet ziek te zijn. Vooruitlopend hierop duik ik op 18 november weer de zee in, met zoveel mogelijk mensen. Voor KiKa, voor de glimlach van een kind. We verzamelen om 9.00 uur bij Club Zand op het strand in Castricum, waar Bouke de Boer, trainer van het NTINLP-instituut, met de hele groep ademhalingsoefeningen doet. Daarna de zee in, voor KiKa!”

Meezwemmen of met een handdoek op het strand staan om anderen te helpen? Iedereen is welkom. Er staat een collectebus, zodat iedereen een vrijwillige bijdrage kan doen. Kijk ook op https://www.girodikika.nl/ylona-van-der-stel.