Jubileumfeest: DOS Castricum bestaat negentig jaar

Castricum – Gymnastiekvereniging DOS Castricum bestaat negentig jaar. In het weekend van 9 en 10 april vindt in sporthal De Bloemen het jubileumfeest plaats. Er zijn festiviteiten voor alle leden, maar ook oud-leden, oud-bestuursleden en oud-leiding zijn welkom.

Op zaterdag 9 april is er van 15.00 tot 16.00 uur voor de allerkleinsten en hun ouders een spellencircuit. Vanaf 17.00 uur kunnen de jeugdleden van de verschillende lesgroepen elkaar leren kennen via kennismakingsspelletjes en het 50-vragenspel. Aansluitend eten ze samen een patatje en kunnen ze zich uitleven tijdens de disco, om daarna te blijven slapen in de sporthal.

Op zondagochtend 10 april kan iedereen vanaf 7 jaar meedoen aan leuke workshops, die van 09.30 tot 11.30 uur plaatsvinden. Van 12.30 tot 13.30 uur gaan de verschillende afdelingen van DOS een spetterende demo verzorgen met dans, gymnastiek en trampolinespringen. Publiek is daarbij van harte welkom. Vanaf 14.00 uur is er als geweldige afsluiter een reünie/receptie waar leden, oud-leden, oud-leiding, oud-bestuursleden, ouders en andere sportvrienden elkaar kunnen ontmoeten, leuke anekdotes kunnen ophalen, elkaar gewoon weer eens zien en spreken. Laat vooraf even via www.doscastricum.nl weten of u komt, alleen of met introducee. (Foto: aangeleverd)