Jubilerend Vitesse ’22 organiseert Nieuwjaarswandeling

Castricum – Op zondag 2 januari organiseert Vitesse ’22 in aanloop naar de viering van het 100-jarig bestaan een Nieuwjaarswandeling. De parcoursen lopen door de prachtige achtertuin van Vitesse, die zich uitstrekt vanaf Onderlangs tot aan de branding op het strand. De slogan ‘Vitesse ’22 een club in beweging’ krijgt daarmee een extra dimensie: ‘Vitesse ’22 zet aan tot beweging’.

Wandelen is de meest natuurlijke manier van bewegen en daarom uitermate geschikt voor alle leeftijden. Met de aangeboden afstanden van 15, 10 en 5 kilometer is er voor iedereen wel een geschikte uitdaging beschikbaar. Mede gezien het gegeven dat er momenteel door de coronaperikelen maar weinig activiteiten mogelijk zijn, rekent de organisatie op een grote toeloop van de eigen (jeugd)leden en hun ouders. Natuurlijk is iedereen van buitenaf ook van harte welkom, maar vol is vol.

Goede voornemens om meer te gaan bewegen kunnen meteen op 2 januari een aanvang nemen. Lekker naar buiten, even een frisse neus halen, alleen, samen of met het gezin, en dat in één van de mooiste stukjes natuur van Nederland. Na het volbrengen van de wandeltocht is er een leuke originele herinnering voor iedere deelnemer en een gezellige ontvangst in of rond de kantine van Vitesse al naar gelang de mogelijkheden van de dan geldende coronarichtlijnen. Inschrijven kan vanwege diezelfde coronarichtlijnen alleen via www.100jaarvitesse22.nl en een duinkaart (jaarkaart te koop via www.pwn.nl) is voor iedereen vanaf 18 jaar verplicht. Het aantal deelnemers is beperkt tot maximaal 250. (Foto: aangeleverd)