Jongeren ontmoeten elkaar tijdens Social Friday

Castricum – Veel jongeren in Nederland willen nieuwe mensen ontmoeten, maar weten niet goed hoe ze dat moeten aanpakken. Herken jij dit? Het jongerenwerk van Welzijn Castricum organiseert op 29 september een activiteit voor jongeren van 12 tot 30 jaar in het kader van Social Friday.

Social Friday is een landelijke dag, bedoeld om jongeren te helpen om op sociaal vlak weer beter in hun vel te zitten. Dit jaar is de derde editie. Het initiatief komt van Jolanda van Gerwe, oprichtster van Stichting Join Us. Zij licht toe: ,,Dat broodnodige zetje, dat is precies wat Social Friday biedt aan jongeren tussen de 12 en 30 jaar: een gezellige avond met andere jongeren die óók dat duwtje in de rug nodig hebben.’’ Tijdens deze avond ontmoeten jongeren alleen maar gelijkgestemden die het ook fijn vinden om nieuwe mensen te leren kennen.

Op tientallen plekken in het hele land kunnen jongeren die avond anderen ontmoeten tijdens een toffe activiteit. In Castricum vindt Social Friday plaats vanaf 19.30 uur in gebouw De Landbouw aan de Dorpsstraat 30. Ben jij er gezellig bij? Amber en Kim helpen je op weg deze avond. Schrijf je snel in via www.socialfriday.nl en neem voor vragen contact op met Amber (06 15396476) of Kim (06 53487286). Stichting Join Us houdt zich bezig met het aanpakken van eenzaamheid onder jongeren. (Foto: Bos Media Services)