Jonge talenten gezocht voor Castricum Got Talent

Jong en talentvol? Op zaterdagavond 8 april kunnen kinderen en jongeren tussen de twaalf en twintig jaar hun talent laten zien tijdens ‘Castricum Got Talent’ in Nieuw Geesterhage. Castricum Got Talent is een talentenjacht voor het goede doel. Rotary Castricum-Kennemerland organiseert de avondvullende show met de grootste talenten uit Castricum en omgeving. De avond wordt gepresenteerd door Henny Huisman. Een jury onder leiding van burgemeester Toon Mans beoordeelt alle optredens.

De opbrengst van de avond is voor Stichting Muziekids. Stichting Muziekids zet zich in voor het realiseren van de Nick en Simon muziekstudio voor kinderen die langdurig moeten verblijven in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Via kaartverkoop en de hulp van sponsoren gaat de rotaryclub voor een zo hoog mogelijk bedrag.

Muziek, dans, cabaret of een andere vorm van kleinkunst; er is veel mogelijk. Aanmelden via castricumgottalent@gmail.com met vermelding van naam, telefoonnummer en om welk talent het gaat. Castricumse bedrijven worden uitgenodigd een bijdrage te leveren.Voor het beste talent van de avond wacht een mooie beloning die verder bijdraagt aan een mogelijke kleinkunstcarrière.