Johnny Cash-viering: When the man comes around

Limmen – Na het grote succes van de Elvis-viering vorig jaar zal dit jaar in de Corneliuskerk opnieuw een viering plaatsvinden waarin een muzieklegende centraal staat: Johnny Cash. Cash heeft zijn geloof nooit onder stoelen of banken gestoken en ook in zijn muziek speelde het vaak een centrale rol.

Wat Cash interessant maakt is dat hij zijn persoonlijke struggles in het licht van zijn geloof bezingt. Hier is niet een man die zijn positie als superster gebruikt om vanaf een hoogte te preken, maar een man die laat zien hoe moeilijk het in het leven is om vast te houden aan idealen die soms onhaalbaar lijken. Toch komt hij telkens weer terug bij zijn geloof.

Wil je meer weten? Of wil je gewoon van de muziek van Cash komen genieten? Kom dan op vrijdag 15 september om 19.30 uur naar de Corneliuskerk. Het belooft weer een topavond te worden onder leiding van pastor Mike Nagtegaal en Elvis-dominee Fred Omvlee, ondersteund door een gelegenheidsband uit Limmen. De toegang is gratis. (Foto: Bos Media Services)