John The Revelator op ‘Blue Monday’

Limmen – Op maandag 15 januari geeft bluesband John The Revelator op uitnodiging van Limmen Cultuur een spetterend ‘Blue Monday’-concert in cultureel centrum Vredeburg. Deze band is in 1968 opgericht op het Mendelcollege in Haarlem. Vijfenvijftig jaar later is de band nog steeds ‘alive and kicking’. De band heeft door heel Europa en ook Australië getoerd en inmiddels meer dan vijftien albums uitgebracht. Ter gelegenheid van het 55-jarig jubileum is een compilatiealbum uitgebracht van allemaal eigen werk: ‘Where Are You?’

John The Revelator speelt een afwisseling van heerlijke blues ballads met lyrisch gitaarwerk, maar ook mooie laidback songs en uptempo boogie met spetterende gitaarsolo’s. De band bestaat uit Erwin Aubroeck (piano, orgel, magische klanken, zang), Paul Dammers (slide- en ritmegitaar), Cor Dijkhuizen (drums), Tom Huissen (bas en zang) en Frans ten Kleij (solo- en ritmegitaar). Na dit concert gaat u vol energie weer naar huis. En dat kunt u wel gebruiken op deze ‘Blue Monday’, die met John The Revelator beslist niet de meest deprimerende dag van het jaar is!

Het optreden begint om 20.00 uur (inloop 19.15 uur) en kaarten zijn via www.limmencultuur.nl te reserveren. (Foto: aangeleverd)