Jiri versterkt team Bakkumse Barbier

Castricum – Acht jaar geleden startte Kevin Borst als de Bakkumse Barbier. Zijn missie: een traditionele barbierszaak opzetten, waar elke man graag terugkomt. Twee jaar geleden verhuisde de zaak naar de Burgemeester Mooijstraat in Castricum en onlangs is het team uitgebreid.

De 25-jarige Jiri van den Berg is nieuw in de zaak, maar allerminst nieuw in het vak. De geboren Castricummer volgde zijn opleidingen in Hilversum en bij Schorem in Rotterdam. Hij werkte vervolgens een aantal jaren als zelfstandig barbier in Amsterdam en Haarlem. ,,Ik heb een grote voorliefde heb voor de fifties, maar je kunt bij mij terecht voor elke coupe en/of baard.’’ Hij vervolgt: ,,In dit werk kan ik mijn passie kwijt. Dat ik nu in mijn eigen dorp werk, daar geniet ik enorm van. Door de tijdloze sfeer van deze shop voel ik me hier vanaf dag één al thuis.’’ Ga naar www.debakkumsebarbier.com voor het maken van een afspraak. (Foto: De Bakkumse Barbier)