Jeugdveiling v.v. Limmen

Limmen – De jeugdveiling is een traditie die al jaren niet meer weg te denken is bij de voetbalclub Limmen. Wat begon met kaas of een pondje paling is uitgegroeid tot een fantastisch evenement waarover nog lang nagepraat wordt. Deze veilingavond wordt gehouden in de kantine van de voetbalvereniging aan de Dampegheestlaan op zaterdag 24 maart om 20.00 uur.

Men kan al eerder in de stemming komen door deel te nemen aan het ouder-kind-toernooi en daarna gezamenlijk te dineren. Reserveren kan via de website van de vv Limmen of door een kaart voor het diner te kopen in de voetbalkantine zelf.

De bijna 300 kavels kunnen iedereen niet zijn ontgaan door de prachtige huis-aan-huis bezorgde catalogus. Unieke bedrijfsbezichtigingen, jongens tegen de meisjes, suppen door de grachten van Alkmaar, een heus voetbalgala, bezoek aan de Mercedesfabriek in Düsseldorf, expeditie Dampegheest, dineren op de middenstip, vip-voetbalkaarten, pondjes paling, bier- en wijnproeverijen en nog vele unieke kavels van de vooral jonge ondernemers die Limmen heeft. Want het motto blijft deze avond: ‘Door Limmers voor Limmers’.

Via loten, die verkocht worden door een deel van de jeugd van vv Limmen, zorgt de vereniging voor extra inkomsten en kunnen er ook nog honderd leuke prijzen gewonnen worden zoals een concert van Andre Rieu, een rondvlucht boven Limmen, vliegen in een Boeing 737 simulator en wijn, taarten, spijsbroden en kaas.