Jeugd TC Bakkum naar ABN AMRO WTT in Ahoy

Castricum – TC Bakkum is met een touringcar vol jeugd en begeleiders naar Rotterdam afgereisd om aanwezig te zijn op Sunday Funday van het ABN AMRO WTT.

Van 8 – 16 februari vond het ABN AMRO World Tennis Tournament voor de 47e keer plaats. Het deelnemersveld was dit jaar heel sterk, Richard Krajicek had maar liefst negen spelers uit de mondiale top 22 weten te strikken voor dit ATP 500 toernooi. Daarnaast was er ook een heel sterk deelnemersveld aanwezig bij het rolstoeltennis.

De kinderen van TC Bakkum kwamen natuurlijk om de toppers te zien spelen, maar ook om zelf op het centercourt te kunnen staan. Een aantal jeugdleden van de vereniging had een ludiek filmpje gemaakt en daarmee voor de TC Bakkum jeugdleden een clinic op het Center Court gewonnen. Uiteindelijk mocht iedereen ook een keer serveren op dat grote veld. Enorm indrukwekkend voor de jonge tennisleden.

Er werden op deze eerste editie van Sunday Funday ook kwalificatiewedstrijden gespeeld en toppers als Robin Haase en Stéfanos Tsitsipás trainden er. TC Bakkum trainster Nikki Hakkesteegt was ook aanwezig en hielp mee met de clinics, Nikki heeft er ook voor gezorgd dat iedereen nog een leuke goodiebag mee naar huis kreeg.

De organisatoren bedanken iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt. Het bestuur van TC Bakkum voor het beschikbaar stellen van de bus, alle ouders voor de begeleiding en natuurlijk de enthousiaste jeugdleden voor hun aanwezigheid.

TC Bakkum jeugd krijgt clinic op het Centercourt van ABN AMRO WTT (Foto: aangeleverd)