Jeu de boules voor mantelzorgers

Bakkum – MaatjeZ, het centrum voor mantelzorg, organiseert samen met de buurtsportcoach van Team Sportservice Kennemerland een jeu de boules-activiteit voor mantelzorgers op donderdag 28 september. Jeu de boules is een ontspannen balspel, waarbij gezelligheid en samenwerken centraal staat.

Bewegen is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de mentale gezondheid. Tijdens het sporten/bewegen neem je echt even tijd voor jezelf. Voor veel mantelzorgers is dit lastig, maar wel ontzettend belangrijk. Vandaar dat MaatjeZ en Team Sportservice de handen in elkaar hebben geslagen voor deze activiteit. Mantelzorgers kunnen gratis deelnemen, materiaal is inbegrepen en er zit een kopje koffie of thee bij. Na afloop wordt gezellig een drankje gedronken en is er alle ruimte voor het stellen van vragen of praten met elkaar over de mantelzorgtaken.

ls mantelzorger kunt u tegen allerlei zaken aanlopen. Fijn om dit te kunnen bespreken met anderen, die begrijpen waar u doorheen gaat. Door eigen ervaringen te delen, kan men ook van elkaar leren. De activiteit is van 14.00 tot 16.00 uur bij vereniging De Stetters aan de Van Haerlemlaan 31a. U kunt zich voor deze activiteit aanmelden bij mantelzorgconsulent Pauline (p.landwehr@maatjez.nl). Als u nog vragen heeft kunt u altijd even bellen naar 06 39331563. Meer informatie is op www.maatjez.nl/activiteiten te vinden. (Foto: Team Sportservice Kennemerland)