Jazz Amusediner bij Huize Koningsbosch

Bakkum – Oorstrelend, tongstrelend en oogverblindend. Speciaal voor mensen die van uitmuntend eten en goede muziek houden. De tweede editie van het Jazz Amusediner vindt plaats op zondag 25 september in de grote zaal van Huize Koningsbosch met zijn fantastische akoestiek.

De eerste editie was op 15 maart 2020. De datum die iedereen zich herinnert als de dag dat de coronamaatregelen van kracht gingen. Voor het de medewerkers van Huize Koningsbosch, voor jazzzangeres Mariëlle Koeman en het Jos van Beest Trio én voor de gasten van het Jazz Amusediner een zeer emotionele avond. Het eten was top, de muziek heerlijk jazzy, maar tegelijkertijd vermoedde iedereen wel dat er een onzeker tijd aan zat te komen.

En hoe erg bleek het achteraf te zijn. Horeca en theater gingen tot begin dit jaar vrijwel helemaal op slot. Tweeënhalf jaar later pakken de organisatoren Saskia Geraeds en Rob Redmeijer van Huize Koningsbosch én Mariëlle Koeman en Jos van Beest de draad weer op. Het zou zonde zijn om zo’n succesvolle combinatie van stijlvol, lekker eten én live Jazz muziek niet te herhalen.

En wel op zondag 25 september 2022. Om 16.30 uur wordt gestart met een Meet & Greet met de muzikanten. Het concert en amusediner vangt aan om 17.30 uur. Terwijl de muzikanten en zangeres de oren strelen, streelt de keukenbrigade van Huize Koningsbosch de tong. De entreeprijs bedraagt 69 euro per persoon.

Tijdens het Jazz concert wordt een 6-gangen amusediner geserveerd met twee mooie wijnen of een ander drankje, water en koffie of thee ná het diner. Oftewel volledig all inclusive. Kaarten zijn op www.huizekoningsbosch.nl te verkrijgen. Het adres van Huize Koningsbosch is: Heereweg 84 in Bakkum. Let op! Het aantal kaarten is ook dit jaar weer beperkt. De vorige editie was al heel snel uitverkocht. Dus wees er snel bij. (Foto: aangeleverd)