Jan Willem Bijl exposeert op De Woude

De Woude – Jan Willem Bijl werkt als docent, mediavormgever en kunstenaar. Zijn werk bestaat vooral uit stillevens en landschappen. Op 8. 9 en 10 april exposeert hij van 12.00 tot 17.00 uur in kerkje De Kemphaan op De Woude.

Naast beeldend kunstenaar is Jan Willem vormgever en art director. Zijn uitgangspunt is: heldere ontwerpen maken voor opdrachtgevers die hun boodschap prikkelend en effectief in beeld willen brengen. Verder is hij docent bij de opleiding Mediavormgeving aan het Horizon College in Hoorn. Jan Willem: ,,Ik hoop daar studenten, die aan het begin staan van hun carrière, als mediavormgever te inspireren en motiveren. Als vormgever werk ik voor verschillende magazines zoals KIJK en Fiets. Ik maak illustraties en infographics. Mijn schilderijen maak ik traditioneel met potlood, papier en verf. Vaak werk ik op papier met collagetechnieken.’’ Kijk op www.bijlinbeeld.nl voor meer informatie. (Foto’s: aangeleverd)