Jan Vayne & Petra Berger in Valentijnsconcert

Zondag 12 februari geven meesterpianist Jan Vayne en zangeres Petra Berger een speciaal Valentijnsconcert in de Cultuurkoepel in Heiloo. Het concert begint om 14.30 uur. Het  Alkmaarse popkoor Cheesetown verzorgt een gastoptreden.
Petra Berger staat bekend om haar vocale veelzijdigheid en de stijlvolle manier waarop zij klassiek met pop combineert. Niet alleen bewijst zij dat zij deze kunst beheerst op haar succesvolle cd’s maar ook ‘live’ laat zij eenieder versteld staan door het ogenschijnlijke gemak waarmee zij de verschillende genres in harmonie naast elkaar laat bestaan. Naast haar met goud en platina bekroonde cd’s werkte zij ook veelvuldig samen met toonaangevende orkesten in binnen- en buitenland en zong zij duetten met wereldsterren als de tenoren Andrea Bocelli en Alessandro Safina.
Jan Vayne: ,,Het grootste goed van de mens is zijn vrijheid.” Dat geldt zeker voor Jan Vayne. Als geen ander koestert Jan Vayne zijn drang naar vrijheid, hetgeen zich muzikaal laat vertalen in geniale improvisaties op de vleugel. Sinds zijn tiende geeft hij al pianoconcerten. Na een studie piano en kerkorgel aan het conservatorium in Zwolle start hij zijn succesvolle carriere. De afgelopen jaren werkte Jan veelvuldig samen met diverse musici uit verschillende muziekgenres zoals Louis van Dijk en Armin van Buuren. Het Valentijns begint om 14.30 uur. Voor reserveringen info@petraberger.nl.