Jan Rot terug naar jaren tachtig in Koningsduyn

In de nieuwe voorstelling van Jan Rot, ‘Seks & Drugs & Rot & Roll’, zijn de jaren ‘80 aan de beurt. Om lekker in de tijdsfeer te komen, heeft Jan een aantal krakers vertaald, van ‘We Are The World’ tot hits van Madonna. Deze allemachtig prachtig jaren tachtig, zijn te beleven op zaterdag 13 januari in theater Koningsduyn.

In Seks & Drugs & Rot & Roll brengt zanger en rasverteller Jan Rot het publiek terug naar de tijd van Wham!, Springsteen en Bowie in de Kuip, Prince in Paradiso. Een jamsessie met Supertramp in de Mazzo, Jans tv-debuut bij Sonja Barend, op tour met de Golden Earring, de bijna-plaat met Paul de Leeuw, een masterclass van Henny Vrienten, en een reddend telefoontje van de producer van Gerard Joling. Over Toppop, Countdown Café, Sky Channel en MTV, maar ook over krakers, de opkomst van aids, de kroning van Beatrix, Cruijff naar Feyenoord, Thatcher en Reagan in Spitting Image.
Deze nieuwe soloshow is een vervolg op ‘Jong & Veelbelovend’, dat hem voor het lied ‘Stel dat het zou kunnen’ de Annie MG Schmidtprijs opleverde.

Kaarten zijn online te bestellen via: www.geesterhage.nl.