Jambokoor zingt voor Burkina Faso

Limmen – Zondag 27 maart om 10.00 uur komt het Jambokoor naar de Corneliuskerk. Het Jambokoor is een koor uit West-Friesland dat al dertig jaar Afrikaanse liederen zingt. Wie het wel eens heeft meegemaakt, weet welk een geweldige sfeer er ontstaat als het koor gaat zingen! Het enthousiasme spat ervan af en ook de aankleding en muzikale begeleiding is geheel in de sfeer die je in Afrika kunt aantreffen.

Het koor komt naar Limmen ter gelegenheid van de Vastenactie van de kerken in Limmen, Akersloot, Heiloo en Egmond. Zij steunen het project ‘Kansen voor modeontwerpsters in Burkina Faso’. De modeontwerpsters volgen hun opleiding op onderwijscomplex Zoodo in de stad Ouahigouya. Dankzij jarenlange steun uit Limmen en omgeving heeft Stichting WOL (Werkgroep Ontwikkelingssamenwerking Limmen) dit complex kunnen realiseren.

De toegang tot de kerk en het bijwonen van het Jambokoor is gratis. De collecte is bestemd voor het project. Na afloop van de viering kunt u bronzen beelden en andere kunstnijverheid uit Burkina Faso kopen of producten van de Wereldwinkel ‘Eerlijk & Werelds’ uit Heiloo. Iedere bezoeker krijgt een waardebon van 2 euro om bij de kraam te besteden. De bon is aangeboden door de werkgroep Charitas van de Corneliusparochie. Ook tijdens de viering van zaterdagavond 26 maart is er verkoop van de producten.

Meer over het project kunt u op de website https://www.vastenactie.nl/projecten/kansen-voor-modeontwerpsters-in-burkina-faso lezen. Wilt u het project financieel steunen? Scan de QR-code of maak uw bijdrage over naar NL21 INGB 000 000 5850 t.n.v. Vastenactie o.v.v. projectnummer 401846. Vastenactie vermeerdert de opbrengst met vijftig procent! (Foto: aangeleverd)

Scan deze QR-code om direct een donatie te kunnen doen.