Jac. P. Thijsse College gaat los tijdens ‘Uit je bol-festival’

Castricum – Het Jac. P. Thijsse College presenteert het ‘Uit je bol’-festival! Deze posters hingen wekenlang door de school. Op de schermen werd de surprise-act steeds meer uit de doeken gedaan en op woensdag 8 juni was het zover. Om 16.30 uur openden de hekken van het tot festivalterrein omgetoverde schoolplein. Het grote, afsluitende feest voor klas 3 tot en met 6 kon beginnen! Na twee jaar corona pakte men flink uit met bekende artiesten, foodtrucks, virgin cocktails, silent disco, festival tattoos, een photobooth en een installatie met geluid en special effects waar een gemiddeld festival een voorbeeld aan kan nemen.

Kris Kross Amsterdam

Na oud-collega en DJ Iwan de Wit – die de eerste drie kwartier voor zijn rekening nam – was het tijd voor het hoofdprogramma: de internationaal bekende DJ-act Kris Kross Amsterdam. Jordy Huisman, één van de DJ’s, is oud-leerling van het Jac. P. Thijsse College. Voor Jordy en zijn oud-docenten was het heel leuk om even herinneringen op te halen en hoewel het alweer even geleden was, is draaien op je oude middelbare school natuurlijk te gek! Samen met zijn broer Sander Huisman en MC Yuki maakte hij er een fantastisch feest van.

Het was tot het laatste moment enorm spannend of het droog zou worden, maar op het moment dat Kris Kross begon, hield het op met regenen en ging het plein helemaal los! Daarna nam DJ Cartero het over en DJ Mike Elroy vulde het laatste uur. Het was een feest om nooit te vergeten en wellicht is er een nieuwe traditie geboren. (Foto: Jeroen de Ruijter)