Italiaanse maaltijd voor Alpe d’HuZes bij Heeren van Limmen

Limmen – Op vrijdag 6 maart kan men terecht voor een Italiaanse maaltijd voor Alpe d’HuZes uit de keuken van Heeren van Limmen.

Voor het bedrag van € 17,50 wordt een heerlijke maaltijd van drie gangen geserveerd: soep – keuze uit drie soorten pasta – toetje. Hiervan gaat € 12,50 naar Alpe d’HuZes. De inloop is vanaf 17.00 uur en vanaf ongeveer 18.00 uur wordt het buffet geopend. Muzikale medewerking is er van de Italiaanse zanger Gianni Nanni uit Delft.

Dit jaar gaat er weer een team met een aantal deelnemers uit Limmen- Heiloo en Castricum begin juni naar Frankrijk om zich in te zetten voor Alpe d’HuZes. In het team zitten de vijf leden van de familie Burgering: Jack & Gerda, Bob & Joyce en Nina. Rob Kramer en Ruud IJsendijk maken dit team compleet. Als geldwerving hebben zij dit samen met Heeren van Limmen opgezet.

Steun team Bioracer door aanmelding voor deze (h)eerlijke maaltijd in Heeren van Limmen. Aanmelding is nodig in verband met de inkopen. Aanmelden kan via burries@quicknet.nl men ontvangt dan een bevestigingsmail met daarin nog verdere informatie, of via Heeren van Limmen 072-5055220 of 06-45506002.

(Foto: Gianni Nanni – aangeleverd)