Introductiecursus Hockey Helden bij MHCC

Castricum – Voor kinderen van 4 tot 12 jaar die op zoek zijn naar een leuke sport wordt vanaf deze week de gratis introductiecursus Hockey Helden gestart. Vier weken lang mogen ze vrijblijvend meetrainen. De kinderen kunnen zo zelf ervaren hoe het is om te hockeyen en of deze sport bij ze past.

Een uur lang worden hockeyoefeningen en spelletjes gedaan. Vaak wordt de training afgesloten met een wedstrijdje. De kinderen worden op leeftijd ingedeeld in kleine groepjes. Er gaan twee groepen van start. De eerste groep traint elke zaterdag van de maand juni tussen 09.00 en 10.00 uur. Deze groep komt aanstaande zaterdag dus voor het eerst in actie.

Op woensdag 10 juni start de tweede groep tussen 15.30 en 16.20 uur. Ook hier betreft het vier opeenvolgende wekelijkse trainingen. Plaats van handeling is het terrein van hockeyvereniging MHCC op sportpark Wouterland. De trainingen worden verzorgd door enthousiaste jeugdtrainers van de club. Tijdens de cursus wordt een hockeystick beschikbaar gesteld.

Via jongstejeugd@mhcc.nl kunnen belangstellenden zich inschrijven voor deelname aan Hockey Helden. Op www.mhcc.nl is uitgebreide informatie te vinden. Deelname aan de cursus is gratis en schept geen verplichtingen. Lid worden na de cursus kan uiteraard wel. Tijdens de trainingen worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd. (Afbeelding: aangeleverd)