Inschrijving voor winterdubbelcompetitie tennis gestart

Castricum – De zomervakantie is nog in volle gang, maar op sportpark Berg & Bal wordt al hard gewerkt aan het indelen van de winterdubbelcompetitie tennis van komend seizoen. Deelnemers spelen op zes zondagen in de maanden oktober tot en met maart een dubbel van een uur op de vernieuwde binnenbanen.

De wedstrijden vinden in principe plaats tussen 13.00 en 16.00 uur. Een uitzondering hierop vormt de maand oktober, dan worden teams al vanaf 10.00 uur ingedeeld en sommige teams spelen die maand twee keer. Het complete speelschema met data en tijden is uiterlijk op 18 september bekend. Op 24 maart wordt de competitie afgesloten met een prijsuitreiking en borrel.

Wanneer een deelnemer op één van de geplande speeldata verhinderd is, mag een andere speler met dezelfde speelsterkte als waarnemer optreden. Het is ook mogelijk om in overleg met de tegenstander een wedstrijd te verplaatsen naar een ander moment, op basis van beschikbaarheid van een tennisbaan. Deelname aan de winterdubbelcompetitie kost 44 euro en kan op www.toernooi.nl via iDeal worden betaald.

Vragen? Neem dan contact op met de toernooicommissie (Marleen van Eijk en Karen Bloemendaal) door een e-mail naar marleen@bergenbal.nl te sturen. (Foto: Pixabay)