Inschrijving Timmerdorp 2021

Castricum – Op zaterdag 29 mei kunnen van 09.30 tot 11.00 maximaal honderdvijftig kinderen worden ingeschreven voor deelname aan Timmerdorp 2021. Timmerdorp zal dit jaar plaatsvinden van maandag 16 tot en met vrijdag 20 augustus. De inschrijving vindt plaats op het schoolplein van de Visser ’t Hooftschool, gelegen aan de Kemphaan 17 in Castricum.

Ondanks de COVID-19-pandemie is de organisatie van het timmerdorp hoopvol dat het Timmerdorp komende zomer door kan gaan. Mochten de COVID-19-maatregelen echter niet voldoende versoepelen om een veilig timmerdorp te kunnen organiseren, dan zal het bestuur besluiten dat het timmerdorp alsnog wordt afgelast. Bij het afgelasten van het evenement vindt restitutie van tachtig procent van het inschrijfgeld plaats. Naast de inschrijving stelt men ook een reservelijst samen ter grootte van 75 kinderen. Indien de COVID-19-maatregelen het toe laten, is het de intentie ook deze kinderen deel te laten nemen aan Timmerdorp 2021.

Kinderen die tijdens de betreffende week tussen de zes en vijftien jaar oud zijn, kunnen deelnemen aan Timmerdorp 2021. Inschrijvingen van kinderen in deze leeftijdscategorie, kunnen alleen door een volwassene worden gedaan. De inschrijfkosten bedragen 25 euro per kind en kunnen ter plekke worden voldaan middels het scannen van een QR-code. Per gezin dient een volwassene twee stempelactiviteiten uit te voeren. Deze activiteiten betreffen werkzaamheden van een aantal uur, voor het tot stand komen van het timmerdorp of eventueel het opruimen van het evenement achteraf.

De activiteiten voor het verkrijgen van de stempels worden tijdens het inschrijven gekozen/bepaald. Voor het inschrijven voor de stempelactiviteit EHBO is een EHBO-diploma vereist, dus een kopie van het diploma meenemen indien men zich hiervoor wil opgeven. (Archieffoto: Bos Media Services)