Inschrijving Timmerdorp 2020 (Update: uitgesteld!)

Castricum – Op zaterdag 14 maart kunnen er maximaal 225 kinderen worden ingeschreven voor deelname aan Timmerdorp 2020, van maandag 10 tot en met vrijdag 14 augustus.

Inschrijven kan alleen door een volwassene worden gedaan. Per volwassene mogen er vier kinderen (in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar) worden ingeschreven. Per gezin moeten er twee stempelactiviteiten behaald worden. Het gros van de activiteiten vindt plaats in de dagen voor het timmerdorp, vanaf 5 augustus. Neem bij inschrijving een agenda mee. Voor de stempel activiteit EHBO is een EHBO-diploma vereist, neem daarvoor een kopie van het diploma mee.

De inschrijving vindt plaats in de Visser ‘t Hooft school, Kemphaan 17. Van 9.30 tot 11.00 uur. Voor meer informatie: www.timmerdorpcastricum.nl.

UPDATE: Vanwege de aangepaste richtlijnen vanuit de overheid en RIVM heeft Timmerdorp Castricum helaas moeten besluiten de inschrijving uit te stellen. Zij vinden het niet verantwoord om de verwachte hoeveelheid mensen bij elkaar te zetten voor de inschrijving, en willen iedereen een eerlijke kans op een plekje geven. Ze zullen de komende tijd de maatregelen volgen, en een nieuwe datum voor de inschrijving kiezen wanneer dit mogelijk is. Hou de website en Facebook in de gaten voor updates. (Bron: TiDoCa op Facebook)

(Foto: aangeleverd)