Inschrijving motorrit De Zuchtende Man geopend

Motortourclub De Zuchtende Man uit Limmen gaat zaterdag 15 juni weer op pad. Dit jaar wordt er een dagtocht gereden. Gezien de richting en het vroege vertrek rijden ze de zon tegemoet. Daarmee hoopt de club weer een prachtige dag in het vooruitzicht te hebben. De voorbereidingen zijn in volle gang en aan de route wordt hard gewerkt. Het mag die dag nergens aan ontbreken.

De oudgedienden weten al hoe leuk en mooi het is om mee te rijden. Voor de nieuwkomers toch een uitleg. Rond 8.30 uur vertrekken de groepen voor de dagtocht. Er wordt gereden volgens de ter plaatse geldende snelheid. Een voor- en achterrijder begeleiden de groep. Onderweg zijn stops voor een versnapering, drinken en toiletteren. Onder de middag staat er weer een geheel verzorgde lunch klaar. Na aankomst in Limmen brengt een ieder zijn/haar motor thuis en komt weer fris terug voor een geweldig buffet met een drankje bij de pleisterplaats EetBarLekker. Kortom een dag die je als motorrijd(st)er niet mag missen.

Inschrijven is mogelijk via de link op de facebookpagina of stuur een mail naar dezuchtendeman@gmail.com Er wordt dan een link gestuurd om in te schrijven. (foto: aangeleverd)