Inkoopactie zonnepanelen wegens succes verlengd tot 1 juli

Castricum – Sinds februari loopt in de gemeente Castricum een lokale inkoopactie voor zonnepanelen. Al vijfhonderd inwoners hebben zich aangemeld voor een vrijblijvend advies en op zeker honderd daken zijn de zonnepanelen al opgeleverd. Vanwege het succes van de actie wordt deze verlengd tot 1 juli.

Een collectief van vakkundige, regionale installateurs biedt huiseigenaren de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. De gemeente Castricum ondersteunt deze actie in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket en coöperatie CALorie Energie. Inwoners kunnen zich tot 1 juli via www.duurzaambouwloket.nl/actiecastricum vrijblijvend en gratis aanmelden.

Meer informatie en terugkijken webinar

Voor meer informatie over zonnepanelen, de inkoopactie, de 21% BTW die u kunt terug (laten) vragen bij de belastingdienst, of andere duurzame (ver)bouwvragen, is er de mogelijkheid om contact op te nemen met het onafhankelijke energieloket Duurzaam Bouwloket via 072 7433956 of door een bericht naar info@duurzaambouwloket.nl te sturen. Daarnaast is het mogelijk het webinar van begin maart over de inkoopactie terug te kijken, door op www.duurzaambouwloket.nl een link aan te vragen.

Waarom zonnepanelen?

Zelf energie opwekken is een van de maatregelen genomen kan worden om beter voor het milieu én voor de portemonnee te zorgen. Wist u dat de inwoners uit Castricum die gebruik maken van de zonnepanelenactie gemiddeld ongeveer 650 euro aan energiekosten per jaar besparen? (Foto: aangeleverd)