Informatiemiddag voor nieuwe vrijwilligers bij Huis van Hilde

Castricum – Huis van Hilde zoekt nieuwe vrijwilligers voor verschillende afdelingen. Daarom organiseert het archeologiemuseum op zondag 20 september een informatiemiddag. Tijdens deze middag kunnen geïnteresseerde toekomstige vrijwilligers een kijkje nemen en uitleg krijgen over de verschillende vrijwilligersfuncties.

Huis van Hilde kan niet zonder haar vrijwilligers. Ze draaien baliediensten en bemannen de winkel, geven rondleidingen, helpen met de organisatie van activiteiten en geven ondersteuning aan de educatie- en communicatieafdeling. Tijdens de informatiemiddag zijn geïnteresseerden welkom voor een gratis rondleiding door het gebouw. Er is tevens een informatiemarkt, waar elke vrijwilligersfunctie nader wordt toegelicht. Uiteraard houdt Huis van Hilde rekening met de richtlijnen van het RIVM en dient men zich van tevoren aan te melden. De infomarkt is doorlopend te bezoeken tussen 13.00 en 17.00 uur. Om 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur gaat een rondleiding van start. Hieraan kunnen maximaal tien personen tegelijk deelnemen. Belangstellenden melden zich aan voor deelname via communicatie@huisvanhilde.nl met als onderwerp ‘Informatiemiddag vrijwilligers’ plus het gewenste tijdstip voor de rondleiding.

Op de foto:
Een groepsfoto van de vrijwilligers in het Huis van Hilde, gemaakt voordat het coronavirus uitbrak. (Foto: Huis van Hilde)