Inbraken en ongevallen

 

Vorige week maandag was er tussen 13.30 en 15.00 uur sprake van een woninginsluiping op de Goudenregenlaan in Castricum. Er zijn een laptop en een tablet verdwenen. De daders zijn niet meer aangetroffen. Vrijdag tussen 11.00 en 12.00 uur heeft er een inbraak plaatsgevonden in een woning op de Achterlaan in Bakkum. het is onbekend of er goederen zijn weggenomen. In Limmen is vrijdag ingbroken tussen 1.30 en 4.00 uur bij een fietsenwinkel aan de Rijksweg. Via een ladder aan de rechterzijde van het pand zijn de daders het dak op geklommen. Vervolgens is er een gat gezaagd in een lichtkoepel op het dak aan de voorzijde. Via dit gat en een ladder zijn ze de winkel binnengekomen. Er zijn fietsen weggenomen van het merk Colnago en Cube.

 

Drie ongevallen

Zaterdag om 8.00 uur vond een aanrijding plaats tussen een motor en auto op de N203. De motor reed in de richting van Uitgeest en de auto in de richting van Limmen. Ter hoogte van de vluchtheuvel botsten zij frontaal op elkaar. De motorrijder is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallendienst heeft ter plaatse onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeval.

Donderdag rond 11.00 uur is op de spoorwegovergang Beverwijkerstraatweg een vrouw met de fiets gevallen. Omstanders hadden de vrouw al in de stabiele zijligging gelegd. Het treinverkeer werd stilgelegd. De ambulance kwam ter plaatse en de vrouw is voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis.

Vlak na dit incident bleek er een man op het spoor te zitten. Deze man bleek behoorlijk onder invloed en is de man is aangehouden ter zake openbare dronkenschap

Maandag een week geleden is rond 20.15 uur een fietser aangereden op de rotonde CF Smeetslaan/Geesterduinweg. De bestuurder van een auto zag de fietser over het hoofd. Ambulancepersoneel heeft de fietser nagekeken, maar deze hoefde niet vervoerd te worden naar ziekenhuis.

Dronken dief

Vrijdag om 20.00 uur vond een winkeldiefstal plaats bij Albert Heijn in Geesterduin in Castricum. De verdachte is aangehouden, maar was te dronken om verhoord te worden.