Inbraak, diefstal en loos alarm

Tussen zaterdag 18.00 en zondag 8.20 uur is geprobeerd in te breken bij een woning op de Pirola in Castricum. Er is een steen door het raam van de achterdeur gegooid. De deur was echter goed op slot en men is niet binnen geweest. Omstreeks 19.00 uur is er geprobeerd in te breken bij een woning aan de Jan Hobergstraat. Hier werden twee mannen overlopen door de bewoner van de woning. Er werden moeten in het kozijn geconstateerd. De bewoner kon geen duidelijk signalement doorgeven.

Zondag  rond 2.20 uur werd door een zeventienjarige jongen een fles Apfelkorn weggenomen bij café City uit een kast die niet op slot was. Tijdens de fouillering   bleek de jongen ook nog een fles Malibu bij zich te hebben. Deze zou hij van een vriend gehad hebben. De jongen deed afstand van beide flessen drank, is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Alkmaar.

Zaterdag tussen 17.30 en 24.00 uur is ingebroken bij een woning aan de Wagnerlaan in Akersloot. Via de achterzijde is de woning betreden via het bovenraampje boven de achterdeur, zowel erin als eruit. Meerdere ruimtes zijn doorzocht. Er is in ieder geval een laptop en een i-Pad weggenomen. De poort van de tuin was ook ontzet.

Woensdag een week geleden kreeg de politie een melding dat er op de Offenbachstraat in Castricum dat er een aantal mensen bij een woning naar binnen stonden te kijken. Ter plaatse gekomen bleek het te gaan om een makelaar met adspirantkopers die een afspraak hadden voor een bezichtiging